2009. január 1., csütörtök

BUÉK

Remélem az új év jót hoz, mert bánatban elkeseredéseben volt részünk tavaly, reménykedve nézünk magunk elé, és nem csüggedünk, mert szerencsésnek akarjuk magunkat érezni, hiszen akit ennyi kutya szeret és tisztel az lehet más mint szerencsés. Kívánunk Mindenkinek Eredményes Boldog Új Évet, sikereket, szeretetet, kitartást, és bizakodó reményeket. És olyan barátokat mint akik nekem vannak igaz barátok, mert nélkülük mit sem ér az egész.

2008. december 31., szerda

Bucky

Ma mint ahogy már elég rég szokásommá vált, hogy a barátaimnak, és azoknak akik közel állnak hozzám, küldök egy üdvözletet, így Bucky gazdája akivel idén ismerkedtünk meg, és Rozika babái közül vitt egy kölyköt Spanyolországba, neki is küldtem. És a amire a legjobban vágytam, hogy végre lássam Buckyt is, hogy milyen lett, bár csak másfél hónapja ment el, de milyen egy tenyésztő, szinte minden nap elvárná a gazdiktól, hogy jelentkezzen, és küldjenek már képet a gyerekekről. Nagy örömömre megkaptam, és láthatóan a fiatalember jól érzi magát.

2009.01.16 Utóirat: Sajnos Bucky is elhagyott minket, a tulajdonosa nagyon szomorú levelet irt, amiben közölte, hogy lenyelt valamit, és bél gyulladást kapott, sajnos műteni kellett, de még túl kicsi volt, és nem bírta.