2010. november 6., szombat

:o)

Gellért annyira jól megfogalmazta, hogy csak idézni tudok.

"Az ember( tenyésztő) mindig aggódik ha odaad egy kiskutyát, mi lesz vele, hogyan fogják nevelni, hogyan fogják tartani, etetni."

Aggódik mert számára minden kis élet aminek a megszületésénél jelen volt, és döntést hozott, hogy meg kell születniük az ő felelőssége, ez a felelősség nem csak addig tart míg a babák gazdihoz kerülnek, hanem addig ami élnek. Amíg fiatalok, és szépek, és akkor is amikor már öregek.
És nincs annál melengetőbb érzés, amikor jönnek a visszajelzések amibe benne van a gazdik a szeretete gondoskodása, és jönnek a képek.










2010. november 1., hétfő

Délutáni vendégség :o)

Tegnap napközben elég keményen beütöttem a könyökömet, hát mindenki tudja, hogy ez a népi hiedelmek szerint mit jelent. Nem foglalkoztam vele, bár kezdem azt hinni, hogy nem véletlenül mondják az emberek, ha viszket a tenyered bal vagy a jobb, vagy ha beütöd a könyököd.
Szóval délután egy ismeretlen telefonszám, és ismerős hang, hogy eljönnének megnézni a babáinkat, rögtön átfutott az emlékeimben ez a könyökös dolog, és elsőre inkább meglepetés lehetett a hangomban, de nagyon örültünk neki, hogy ilyen emberek akikkel az ismeretség már közel 20 évvel ezelőtt is kutyás körökben kezdődött, és persze mondhatjuk, hogy kicsi a világ mert egy településen laktunk nem is messze egymástól, kíváncsiak a mi sealyham babáinkra.
Szóval Andinak volt először bobtail kutyusa a lakó telepen, na ezt a helyet azért nem úgy kell elképzelni mint egy panel rengeteg, hanem egy nagyon kedves kis lakhely, tégla épületekkel kis hátsó kertekkel. Szóval azt hiszem őket lenyűgözték a mi kutyusaink, engem meg lenyűgözött Andi két nagyon helyes kislánya, akik kis csicsergősek szőke angyalfürtökkel, és szeretik a kutyákat.
Remélem nekik is nagy élmény volt :o)

2010. október 31., vasárnap

Gandi el Saoma

Ma Gandi elköltözött Bajára, már most hiányzik, persze joggal lehet mondani, hogy itt van még 7 testvére, de aki tenyésztő az tudja, hogy minden baba egy önálló szabad karakter és jellem, és amikor még együtt vannak úgy alkotnak egy nagy egész kört amiből kiemeljük a szeleteket.
Gandikának nagyon Boldog életet kívánunk a családjával, és persze várjuk a képeket és a híreket róla. És persze a barátairól is, mert két skót terrierrel ossza meg majd az otthon melegét.



Nos itt fogok lakni ez a fekete Scottie lesz a barátom, és a nevem pedig Giorgio :o)