2009. május 7., csütörtök

Charlie kozmetikában

Tegnap Charlie először lett teljesen centiről centire áttrimmelve, és kozmetikázva, ugyanis rengeteg baba pehely volt benne, viszont a kemény fedőszőre valahogy nem akart hosszú lenni, így teljesen át lett trimmelve, és felfrissítve, remélem most már elindul a növekedés zugos útvesztőjében, és lesz egy kis szőrünk. Mindenki nagyon kedves volt vele, és örültek neki. Ő pedig türelmesen tűrte a procedúrát.




2009. május 3., vasárnap

Kirándulás,

Tegnap kirándulni voltunk Charlie-val. Budapestre mentünk egy MKSZ kiállításra, nevezve nem volt a nagy legény, de ilyen tömegben még soha nem közlekedett. Reggel mentünk, és elsőre eléggé meg volt szeppenve, kellett egy kis idő míg feloldódott, de szerencsére utána már teljesen idegen emberektől is hajlamos lett volna élelmet kunyerálni,ő ugyanis egy éhező etióp. Eleinte nagyon ragaszkodott a jelenlétemhez,később már ismerősökkel is hajlandó volt sétálni egy kicsit.
Este értünk haza, nagyon örült , hogy a többiek szeretettel fogadták itthon, és gyorsan le is nyomtak egy kis rendetlenkedést, majd a vacsi után reggelig aludt. :o)))