2009. július 31., péntek

Iza

Nehéz róla írni, még most is könnyek gyűlnek a szemembe, mert Iza szeretete és az , hogy szinte az első találkozásunktól feltétel nélkül elfogadott mint barátot, ami ilyen szinten nem jellemző rá, még mindig nagy hatással van rám. Hiányzik amikor megyek hazafelé és nem üdvözöl a kapujukban, nem szól rám ha véletlen nem veszem észre. Szóval Iza a barátnőm igazi Westi lánya, még július 22.-én átlépte a szivárvány híd kapuját, 11 évesen. Most nagyon hiányzik mindenkinek. Tudták ők is, hogy egyszer el kell majd engedniük, és hogy a mi életünkben az az idő nagyon kevés amit velünk tudnak tölteni, de erre felkészülni nem lehet.








2009. július 26., vasárnap

Éjszakába nyúló elmélkedés,


Szóval elmondanám, hogy tegnap este, vagy ma hajnalban, fél egyre értem haza, és annyira fel voltam pörögve, hogy egy kicsit sem voltam álmos. Az is szembetűnő, hogy reggel 8 van, és már nem vagyok álmos. Nagyon jó volt végre egy olyan emberrel beszélgetni aki két lábbal áll a földön, és úgy tenyésztésben, mint típusban, és formában határozott elképzelése van. Nagyon jó volt az is, hogy az elképzeléseimben, és azokban a számomra fontos tenyésztési koncepciókban megerősített még valaki. Gellérttel is sokat beszélünk a tenyésztői tanfolyamok anyagáról, amin ő is részt vett, és ahol én részt vettem tanfolyam, és konzultációk. Nagyon fontos, hogy tudásunkat soha ne tekintsük tökéletesnek, és véglegesnek, hiszen mindig minden fejlődik, és mindig becsúszhatnak olyan dolgok amiket tudnunk kell kezelni vagy feldolgozni.
Szóval köszönöm a tegnapi beszélgetést, és azt hogy egy ilyen pici kis fekete kunkást gyömöszkölhettem egész délután, aki tele volt élettel és egészséggel, és csodálatos környezetben lógathattuk a lábunk, és az a rengeteg infót ami sokat számít a megalapozáshoz, vagy megerősítéshez, és nagyon irigylem a kennel sort, még akkor is ha a szél néha megtépázza, a következő lépésem itthon egy ilyesmi kialakítása kisebben, szóval raktároztam a méreteket.
Kedves Móni nem tépem tovább a szám jól éreztem magam.