2010. szeptember 11., szombat

2 hetesek vagyunk :o)

Ma pont két hetesek vagyunk, szinte mindenkinek nyitva a szemecskéje, és próbálgatna lábra állni, ez még imbolygásba megy át, de négy lábon is már komoly távolságokat képesek megtenni , úgy vettem észre, hogy engem is profi módon megismernek lázasan belefúrják magukat a kezembe, és rögtön elalszanak a tenyerembe :o)
Ami mindenképpen nagyon jó és felemelő érzés számomra, hogy tegnap kaptam egy levelet, egy ismeretlen lánytól, és összeszorult a szívem, és mire végig olvastam könnyes lett a szemem, már ezért az egy levélért megérte ideáig eljutni, és hatalmas lendületet ad. KÖSZÖNÖM .2010. szeptember 10., péntek

Sealyham terrier puppies

A babáink pedig nőnek, és éppen 11 naposak voltak a képek készítésénél :o) Elkezdett kinyilni a kis szemecskéjük, és egyre többet mozognak.

Speedy Gonzales


Greta Garbo


Gregory Peck


Grace Kelly


Gloria Estefan


Ginger Rogers


Gandhi


Gabriel Garcia Marquez

2010. szeptember 8., szerda

Érzések áradata


A minap kaptam egy üzenetet, hogy kis Bijou fia, Luxemburgban Fiatal Luxemburg Champion címet ért el, és a terrier csoportban BOG3 ami nagyon kiváló eredmény, hiszen még nincs egy éves.
Ilyenkor egy kicsit furán érzem magam, olyan időkerék, vagy nem is tudom mi az ami betelepszik a gondolataimba, és megjelennek az emlékek. Az első emlék amikor Scarlet O'Hara, Bijou mamája megérkezett hozzánk, majd azok a napok, amikor fedeztetni voltunk Olaszországban Scarletet, amikor a kezünkbe születtek ezek a kis életek, és 3-4 hónapos korukig minden lépésüket figyeltem, ha valami bajuk volt, rögtön orvosolni próbáltuk, ha játszottak játszottunk velük, amikor pedig elköltöztek szomorúak voltunk, főleg amikor kicsi Bijou ment vissza a papája családjához, ő egy kis törékeny lélek, egy nagyon érzékeny kislány volt, és amikor a párom elindult vele, csak potyogtak a könnyeim. Nagyon boldog voltam amikor megkaptam az első képeket, hogy minden rendben van, majd az első kiállítási eredményt, majd később az első hírt, hogy vőlegénye van, majd a képeket a kicsikről, és most, hogy úgy mondjam az első unoka kiállítási eredményét.
Tiszta szívemből gratulálok nekik, Angelának és Chiarának , és kívánom, hogy érjenek el még sok szép eredményt.
Mindig szeretettel gondolunk rájuk, és a kis Bijoura, és a kis CHAKO-ra.
Aki baba korában ilyen bájos volt:o)