2009. december 3., csütörtök

Viva Espanyol

2009.11.17.-én megérkezett hozzánk Unjedi Mr White Spanyolországból. 16 óra 15 perckor szállt le a gépe a repülőtéren, na nem jött egyedül, Rita egy nagyon kedves agaras sztyuardesz lány hozta, hálás köszönet érte. Szóval érkezett egy gombóc önbizalom, hihetetlen eleven, és rögtön csatlakozott az itten csapathoz, egy pillanatra nem lepődött meg a változáson, és este pedig hatalmasat evett. Pár kép Őméltóságáról :o)))
Szóval ilyen cuki és Harry lett a neve


Még a repülőgépen Rita tanítgatta magyarul, ennek az lett a vége, hogy egyik könyvét ki is olvasta :o))








2009. december 1., kedd

Hétvégi kiállítások

Szóval egész hétvégén Csutkáékkal, és az ő kis csapatukkal voltam, nagyon jól éreztem magam, bár segíteni nekik inkább csak a ki-és bepakolásnál tudtam jobban, de remélem, ez is jól jött. Nagyon jó kis csapat, és nagyon jókat nevettünk. Charlie gyerek szép eredményekkel zárta ezt az évet, bár a kiállítások megszervezése, és levezetése nem igazán volt zökkenő mentes. A jubileumi CACIB-on, CAC, CACIB, BOB, lett a Terrierklub, Special rendezvényén szintén CAC, BOB, és másnap a DERBY kiállítás eredményeivel, ahol a Derby Győztes lett, ezen a hétvégén a Hungária Champion cím is kiváltható volt, amit a helyszínen meg is ejtettünk. Végre megnyomkodhattam Pandát, Charlie kishúgát, nagyon hasonlítanak egymásra, :o)). Igazán csinos gyerekek lettek.
Köszönöm Tóth Mónikának a gyönyörű képeket, és a sok segítséget, mert mindig lehet tőle tanulni valamit, és persze a lányoknak a felkészítést felvezetést. Jó volt mindenkivel találkozni, és beszélgetni.