2009. május 1., péntek

Egy levél

Ezt a pár soros levelet ma este kaptam, először nem is értettem, hogy mi lehet mögötte, és nem is igazán fogtam fel mi is ez.

Tataaaaaaa,

Congratulations!!!!!
Is online and Congratulations for Place ......
Very Good Agnes!

Kai

Kai ( Ő Németországban él) egy weblapot szerkeszt ahol megpróbálja összegyűjteni a sealyham tenyésztőket, tulajdonosokat, eredményeket újdonságokat. Nemrég egy website versenyt hirdetett, és igazából az eredményhez gratulált.
Ezen a versenyen 3-ik helyezést kaptam Carol Cartegena weboldalával holtversenyben, nagyon örültem neki, hisz rengeteg oldal kering az interneten szebbnél szebbek, tartalmasabbnál tartalmasabbak.
Első lett Anna Gersner (svéd tenyésztő) weblapja, ahol nevesebb kiállítások anyagait gyűjtötte össze, igen tartalmas, és szép megjelenésben. Második Barbara Lamatova (Szlovák tenyésztő)weboldala lett, és a harmadik pedig Carol ( Chilei tenyésztő) és az Én oldalam. :o)))


Első helyezett
Második helyezett
Harmadik helyezett holtversenyben
Harmadik helyezett

2009. április 28., kedd

A makrancos hölgy.

Rozikánkról van ám szó, ugyan is ő egy minden lében kanál, ha el akar érni valamit, bizony nem rejti véka alá a véleményét, és hangosan jelzi ha éppen ő kimarad egy sétából, és kellő képen méltatlankodik is. Nagyon szeret este tévé nézés közben a család tagjai mellé feküdni, úgy hogy hozzánk érjen, és este ő az első aki szól, hogy álmos menjünk mert szeretne már lefeküdni.





2009. április 27., hétfő

Rozi gyerekek

Rozikám négy gyereke közül remélem ketten fognak majd kiállításra járni, az egyik
Princess Of The Night el Saoma, ő nem nálam él, és megigérem, hogy Lord Wellington el Saomáról készítek képet és fel is fogom majd tenni , „kicsi Charlie hercegemet”.

Princess Of The Night el Saoma, ( Panda)


2009. április 26., vasárnap

Scarlet kozmetika

Tegnap este Scarleten volt a sor, ő csinosodott , én még mindig csak nézem őt sokszor, hogy mennyit változott azóta, hogy hozzám került. Nem csak én látom ezeket a változásokat, hanem Gellért is, hisz vele utazott 2006 Novemberében haza Poznanból, és Heidi, egy Német afgános ismerősünk is volt nálunk aki látta őt még Lengyelországban, egyszerűen nem hitte el, hogy a kettő vagyis egy kutya, szóval, hogy ő megegyezik azzal akit kint látott Gellérttel. Ma már teljesen magabiztos itthon ez elég hamar kialakult nála, de ha elmentünk kirándulni vagy kiállításra eleinte tartózkodó volt, már egy jó ideje ez is teljesen megszűnt. Vannak érdekes dolgai, például kiválaszt embereket akiket soha nem szeret meg, a nőket alapból kedveli valamilyen szinten velük szinte soha nincs gond, de a férfiaknál válogat, a férjemet például imádja, pedig rengeteget utazik, Csillát a tenyésztőjét is megismerte, és rögtön elfogadta, Gellértért, és Istvánért a mai napig rajong, valamint nagyon érdekes volt mert a kozmetikus iker lányokkal el is ment egy kiállításra Olaszországba, és teljesen természetesen közlekedett velük. Viszont a mai napig vannak olyan emberek, és ezek szinte mind férfiak akik ha eljönnek hozzánk, egyszerűen nem akarja, hogy bejöjjenek, ilyenkor ugat, és hátrál, pedig soha egyikőjük sem bántotta, sőt megszoktam nekik mutatni megsimogatják, és nem ő nem fogadja el, nem sok emberről van szó, és a mai napig nem tudtam rájönni mi az oka.
Scarletet szeretném öreg korára is teljesen kozmetikázott szőrben tartani, mert ő nagyon szeret kiállításra járni, és pörögni a ringbe, mutatni magát, és mivel már minden eredménye meg van amit ő elérhetett, majd ha eléri a kort veterán osztályba is megyünk vele.

"Félig készen, de boldogan, hogy eljön a pillanat, hogy nagyon csini leszek."