2009. április 14., kedd

Szilvásváradi kiállítás sorozat,

Nálunk szinte mindig történik valami, főleg akkor ha minden le van szervezve,
Sajnos nem tudtunk kimenni a három napos rendezvényre Szilvásváradra, pedig nagyon szerettünk volna, legfőképpen azért is, mert Wipsy ( Il Principe del Mezzenotte)
mind a három napon részt vett a kiállításon. A lányok ( Csutka, és Bilbó) vitte volna Bibszemkémet, de sajnos Sexi, az afgán agaruk lába szerdán eltört, és Ők mindenképpen mellette szerettek volna maradni, így a velük együtt dolgozó fiúk Balázs, és Kristóf sem tudtak kijutni a kiállításra, nekünk pedig már fix programjaink voltak. Kupaktanács, majd megszületett a megoldás. Pénteken este a fiúkat, és a bordereket, no meg Wipsyt levisszük mi, majd hétfőn visszamegyünk értük. Így is történt. Szombaton félve telefonáltam, hogy rendesen tudtak aludni, de vidáman közölték, hogy ne izguljak, az öt kutya, mintha világ életükben együtt éltek volna, olyan jól meg voltak, és már mindenki készen áll a kiállításra. Sajnos a bordereket és a sealyhamokat szinte teljesen együtt bírálták, így Balázs, és Kristóf sem tudta felvezetni Wipsyt, de rengeteg barátjuk volt kint, és szerencsére egy lány, akit sajnos nem tudtam megismerni, és csak megköszönni tudom neki, hogy végül is a fiúk kérésére bevállalta a feladatot, és nem számítottam rá, de a nagy legény komoly, 18 hónapos kora ellenére felnőtt osztályban,a Hungária Terrier Klub kiállításán, Klub Győztes, és Fajta Győztes címet hozott haza. Igazán büszke vagyok rá. Szintén a terrier Klub Kiállításán Occi Ardenti of Kindergarten, aki úgy mint Wipsy félig saját tenyésztés, HPJ, és Fiatal Klubgyőztes címet ért el. Másnap a CACIB-on Wipsyt már Balázs vezette fel,ott is szép eredménnyel zárt / CAC, CACIB, BOB,/
Hétfőre mi is kimentünk a vadászkutyák kiállítására, itt szintén Balázzsal mentek be a ringbe, és nagyon örültem neki, mert nem csak Wipsinek a kozmetikája volt a kezük alatt nagyon szép, de kellőképpen oda is figyeltek rá, hogy a mozgása is jó legyen, rá is írta a bíró szinte minden alkalommal a bírálati lapjukra, hogy kitűnő felvezetés, és ezen a napon is megkapta a CAC, BOB címeket, de a legjobban annak örültem amikor már oda is mertünk hozzá menni a felvezetés után, és azt az örömet, és ugrálást ahogy fogadott minket, az több volt mint bármilyen cím vagy eredmény.

Kedves barátaink ígértek képeket, már máskor is kaptam tőlük nagyon szépeket, remélem most is kitudok majd tenni belőle egy párat.

Nincsenek megjegyzések: