2009. június 22., hétfő

Székesfehérvár CACIB

Tegnap voltunk, és Charlie-val. Olyan bírónőt választottunk, akihez minden sealyhammel elmegyünk legalább egyszer, mert mindig őszintén odakapjuk a hibáinkat, és szerintem a tenyésztésben ez fontos, mert sokszor az ember annyira szereti őket, hogy mindet úgy látja szépnek ahogy van. Hát Charlieval megdobogtatta ám a szívünket, mert igazán tetszett neki, nagyon jól esett, és még az is amit külön a fülünkbe súgott, de hát az sajnos titok.
Szépen mozgott a kislegény, és nagyon jól érezte magát. És persze mi is, itt küldök egy két képet.
Persze a Skótósokkal ismét jókat nevettünk, és a westis csajokat is megdorgáltuk ám egy kicsit, nehogy elfelejtsék, hogy előttük még van a sealyham, és persze jókat nevettünk. Hulla fáradtan értünk haza, Charlie evett és sajnos meg kellett még egyszer fürdetnem, hogy a hintőport kimossam belőle, és lebalzsamozva tisztán lefeküdt aludni.

5 megjegyzés:

Rita írta...

Ági!!

Gratulálunk Nektek! :)
Charlie tényleg nagyon édes fiú; örülünk,hogy rendbe jött!!

Puszi Nektek!!

McMonique Kennel: írta...

Egyre jobb ez a kislegényke ! Nagon szépen fejlődik. Igazán büszke lehetsz rá. Örülök a hétvégi sikereteknek, és egyben gratulálok az eredményekhez. Már a második BOB cím ilyen fiatalon !!!! :))

Todi Ági írta...

Gratulálunk Charlie-nak a szép szerepléshez! A gazdival jól elnevetgéltünk, hogy milyen fajtának tudják titulálni kedvenceinket, akár a "hozzáértők" is!
Örülök. hogy megismerkedtünk!

Muha Judit írta...

Annyira sajnálom,hogy nem találkoztunk de majd legközelebb.Szeretnék gratulálni nektek a tegnapi naphoz.
Puszi neked.

Molnár Ágnes írta...

Mindenkinek nagy puszi, és remélem legközelebb szintén ilyen hangulatban talizunk, akikkel pedig nem taliztunk, remélem legközelebb összejön, és millió puszi mindenkinek, és persze kis kedvenceinek, és jó hogy vannak ezek a blogok, így akkor is kapcsolatban maradunk ha éppen nem sikerül személyesen.